Sivut

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Back to business

Lomat on pidetty. Kinkkua on taas tullut syötyä niin paljon, että tukka on taipunut. Nyt kaikki herkut on kuitenkin siirrettävä syrjään ja palattava arkeen. Pelicans palasi harjoituksiin jo tänään. Ohjelmassa oli niin aamu –kuin iltapäiväjäätkin. Itse olin iltapäivällä paikan päällä seuraamassa menoa. Vauhtia oli mukavasti ja tunnelma oli sangen vapautunut.

Pelicans harjoitteli tänään seuraavilla ketjusommitelmilla:

Pärssinen – Saarenheimo – Männikkö
Korpikari – Pietilä

Tavi – Immonen – Sopanen
Hurri – Latvala

Pöyhönen – Paakkolanvaara – Pikkarainen
Ylönen - Seikola

Ritamäki – Esposito – Isomäki

Maalivahdit Myllyniemi ja Kuusela.

Mukana olivat myös punainen treenipaita päällään viilettänyt Richmond, sekä hyökkääjät Koivisto ja Kauppila. Puolustaja Jaatinen parantelee murtunutta kättään eikä ollut jäällä. Myöskin Jormakka istui katsomon puolella.

Esposito ja Isomäki ovat saaneet vammansa hoidettua ja ovat täydessä pelikunnossa. Joudun harmikseni todeta, että Esposito näyttää melkein jo luovuttaneen. Onnistumisia ei tule edes harjoituksissa eikä mies tunnu olevan niitä parhaimpia ns. pukukoppipelaajia. Seikola näyttää saaneen flunssansa selätettyä ja oli täysillä mukana. Viikonlopun peleissä nähdään, onko Seikolan asennepuoleen tullut minkäänlaista muutosta. Seikolan kohdalla on tultu nyt kylmästi tähän pisteeseen: tulos tai ulos.

Harjoituksissa käytiin tänään läpi ennen kaikkea syöttötyöskentelyä ja kiekonhallintaa. Kommenteista päätellen Suikkanen ei iltapäivän antiin täysin tyytyväinen ollut. Pelaajien ajatukset tuntuivat olevan vielä joulupöydässä ja kiekot lähtivät ”sinne päin”, eivätkä täysin oikeaan osoitteeseen. Varsinkin Sopasen otteisiin Suikkanen oli tyytymätön. Parikin kertaa Suikkasen suusta kuului leiskautus ”v*tun Sopanen!”. 
Valmennus sätti ihan syystä pelaajiaan. Mitä, jos ensi kerralla jätettäisiin ne turhat jalkakynät pois.

Pelicans pelaa perjantaina Jyväskylässä JYPin vieraana, joten huomenna vielä ehjä treenipäivä alle niin hyvä tulee.

Toivottavasti.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti