Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Kentät Jyväskylän vierailulle

Iltapäiviä kaikille tasapuolisesti. SM-liiga jatkuu Pelicansin osalta tänään. Vastassa sarjan nelonen JYP. Kentät samat kuin harjoituksissa, mutta pistetään nyt vielä kertauksen vuoksi.


Pärssinen – Saarenheimo – Männikkö
Ylönen - Seikola

Tavi – Immonen – Sopanen
Hurri – Latvala

Pöyhönen – Paakkolanvaara – Pikkarainen
Korpikari - Pietilä

Ritamäki – Esposito – Isomäki

Myllyniemi (Kuusela).

Paluun kokoonpanoon tekevät Seikola, Esposito ja Isomäki. Kehoittaisin jälleen seuraamaan Seikolan edesottamuksia. Sairastelut on nyt ohi ja miehen pitäisi olla täydessä kunnossa. Asennepuolen ollessa kohdallaan, on Seikola edelleen käyttökelpoinen pelaaja pussinokkien puolustuksessa.

Esposito on löytänyt paikkansa nelosen keskeltä. Tämä ei ole todellakaan miehelle se omin paikka, joten vastuu koko nelosen osalta tulee jäämään jälleen todella vähiin. Voisi melkein sanoa, että Pelicans hyökkää ainoastaan kolmella ketjulla. Nelosvitja pelaa todella lyhyitä vaihtoja ja pelin edetessä enää vain hajavaihtoja. Myös loukkaantumisestaan toipunut Isomäki palaa tänään kaukaloon. Häneltä voi odottaa uhrautuvaa pelaamista ja peräänantamatonta taistelua.

Vaikea on tehtävä tänäänkin, mutta niin kuin viime Ässät-pelissä näimme, on kaikki mahdollista. Uskotaan, että tiiviin viisikkopelin ja taistelun kautta otetaan neljäs voitto putkeen.

Mikäli ette paikan päälle Jyväskylään eksy, niin laittakaa ihmeessä edes Radio Voima päälle.

JYP - Pelicans klo 18.30.


Aleksi Salonen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti