Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Kokoonpanot Pelicans – Ässät

Pelicansin osalta viimeinen peli ennen maaottelutaukoa käynnistyy muutamien tuntien kuluttua. Ässät pelaa vielä huomenna kotonaan Kerhoa vastaan. Pelicansin kokoonpanossa on pari muutosta, mutta ei mitään isoa, voimasuhteisiin vaikuttavia.

Pelicans

Pärssinen – Redenbach – Jormakka
Ylönen – Seikola

Tavi – Immonen – Sopanen
Hurri – Latvala

Männikkö – Niinimäki – Kauppila
Korpikari – Pietilä

Pöyhönen – Paakkolanvaara – Pikkarainen

Myllyniemi (Juvonen).

Pelicans lähtee peliin torstain harjoituksista tutuilla kentillä. Pekka Saarenheimo jatkaa loukkaantuneiden kirjoissa. Jari Kauppila palaa kokoonpanoon viiden pelin huilin jälkeen. Lahtelaisten kolmoshyökkäystriossa on kokemusta peräti 1627 SM-liiga ottelun verran. Paljon nähnyt Kauppila tuo kentälle kokemusta ja rauhallisuutta tilanteen mukaan.

Jesse Niinimäki on vaellellut pari viime peliä varjojen mailla. Arka Niinimäki ei mene ahtaisiin väleihin eikä ole uskaltanut pelata rohkeasti. Antti Ylönen palaa yhden pelin huilin jälkeen kokoonpanoon, mikä on lahtelaisittain loistava asia.

Ykköskentältä odotan tänään vahvaa panosta. Jokainen heistä on tällä hetkellä mainiossa vireessä ja aivoitukset menevät hyvin yhteen. Tätä kolmikkoa Ässä-pakkien on syytä varoa.

Ottelu on Jere Myllyniemelle peräti 16 peräkkäinen Pelicansin maalilla.

Ässät

Lähteenmäki – Uusikartano – Elo
Uusitalo – Sammalkangas

Savinainen – Niemi – Armia
Marttinen – Heshka

Mutanen – Sillanpää – Brodin
Parkkonen - Malkamäki

Pihlman – Aaltonen – Juusela

Raanta (Järvenpää).

Patapaidat jatkavat viime pelistä tutulla kokoonpanollaan. Kesken kauden Lukosta Ässiin siirtynyt Eero Elo on saanut Porissa hyvin vastuuta. Taitava, mutta köykäinen Elo ei ole kuitenkaan onnistunut juurikaan pisteiden teossa ykköskentässä. Viime vuosien kaksi ex-pelikaania nähdään tänään myös Isku Areenalla, Ville Uusitalo sekä Jyri Marttinen.

Ässien ase on ehdottomasti joukkueen kakkoskenttä. Veli-Matti Savinainen pelaa erinomaista kautta ja mies valittiin ensi viikolla pelattavaan Ruotsin EHT-turnaukseen. Joel Armialla on ollut hieman vaikeaa, mutta hän on silti uhka jokaisena iltana.

Porilaisilla on kasassa neljä tasaista kenttää. Kaksi ensimmäistä ovat selkeämmin hyökkääviä ja kaksi enemmän puolustavia. Maalivahti Antti Raanta on liigan maalivahtipörssin kakkonen ja yksi illan suurimmista taisteluista käydään tänään kassareiden välillä.

Perjantai-ilta ja ns. kuuden pisteen ottelu. Lähtökohdat ovat siis vähintään herkulliset ja kentällä nähdään varmasti tasaisen tiivis kamppailu.

Pelicans – Ässät klo 18.30.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti