Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Joukkueiden kenttäkoostumukset illan koitokseen

Illan kokoopanot. Aiemmasta poiketen laitetaan myös päivän vastustajan kentät mukaan juttuun. Katsotaan, miten tämä uusi pieni muutos toimii.

Pelicans

Pärssinen - Saarenheimo - Jormakka
Ylönen - Seikola

Tavi - Immonen - Sopanen
Hurri - Jaatinen

Pöyhönen - Paakkolanvaara - Pikkarainen
Korpikari - Richmond

Ritamäki - Esposito - Isomäki

Myllyniemi (Juvonen).

Pelicans saa HIFK-peliin toivotun vahvistuksen Pekka Jormakan muodossa. Jormakka tuo laituriosastolla kaivattua liikettä ja toivottavasti myös ratkaisuvoimaa. Miikka Männikkö on sivussa tämän viikon peleistä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Janne Juvonen ottaa kakkosmaalivahdin tontin. Muu kokoonpano on ennallaan. Kultakypärä vaihtaa omistajaa Pelicansin joukkueessa. Jormakka nousee kuntouduttuaan suoraan pussinokkien kultakypäräksi.

HIFK

Peltonen - Granlund - Kuhta
Söderholm - Silfver

Talaja - Eriksson - Somervuori
Melart - Klubertanz

Sailio - Liivik - Leinonen
Varakas - Jokela

Luttinen - Töykkälä - Nykopp

Norja (Ortio).

Helsinkiläisten maalilla nähdään ehkä hiukan yllätysnimi. Ortio on tänään luukkuvahtina ja tällä kaudella vain neljä peliä pelannut Mika Norja on torjuntavastuussa. Helppoa iltaa ei kannata odottaa, sillä Norja on osoittanut kykynsä olla kelpo liigaveskari. Vierasjoukkue saa kokoonpanoonsa U20-maajoukkueen mukana olleet Markus Granlundin sekä Thomas Nykoppin. Huomion arvoista on se, että HIFK-ikoni Kimmo Kuhta on edelleen maaleitta tällä kaudella. Lahtelaisyleisön toiveissa on, että ruuti olisi kuivaa myös tänään. Lennart Petrell jätti punapaidat taakseen työsulun loputtua. Petrellin menetys on kaikella muotoa iso, jota on todella paha paikata. HIFK:n tuorein vahvistus Corey Elkins ei ole vielä joukkueen mukana Lahdessa.

Odotan tästä illasta todella tasaista. Marginaalit ovat todella pienet, niin kuin on nähty moneen otteeseen. Pelicansilla on huonoja muistoja HIFK:ta vastaan käydyistä peleistä, mutta tilastot ovat tehty rikottaviksi. Pelillisesti Pelicans on ollut viime ajat illan vierasjoukkuetta edellä, mutta päivän kunto ratkaisee. Yksittäisissä peleissä voi tapahtua mitä vain. Pitkässä juoksussa ne erot tehdään.

Olethan paikalla.

Pelicans - HIFK klo 18.30.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti