Sivut

lauantai 26. tammikuuta 2013

Kokoonpanot Pelicans - Jokerit

Pelicans on kokenut Jokerit-ottelun alla muutaman valitettavan menetyksen. Myös Jokereiden kokoonpanossa on muutoksia sitten viime pelin.

Pelicans

Pärssinen - Redenbach - Jormakka
Hurri - Seikola

Tavi - Immonen - Sopanen
Jaatinen - Latvala

Ritamäki - Niinimäki - Männikkö
Korpikari - Pietilä

Pöyhönen - Paakkolanvaara - Pikkarainen

Myllyniemi (Juvonen).

Sivuun ovat jääneet Antti Ylönen, Danny Richmond sekä Pekka Saarenheimo. Saarenheimo loukkaantui Blues-pelissä, Ylösen pelikunto selviää päivällä, mutta Richmondin poissaoloista ei ole tietoa. Kahden parhaan puolustajan menettäminen olisi Pelicansille valtava isku. Heidän tilalleen nousevat ovat pojat Joonas Hurri ja Juha-Pekka Pietilä. Huurin viime esiintyminen meni pahasti penkin alle, joten nyt on vain parannettavaa. Pietilä on pelannut viime ajat Peliitoissa ja saa jälleen näyttöpaikan "ylhäällä".

Blues-pelissä pimennossa ollut Jesse Niinimäki ottaa kolmossentterin saappaat jalkaansa. Hän saa vierelleen Miikka Männikön sekä Mestiksessä pyörähtäneen Janne Ritamäen. Ritamäki tuo Niinimäen vierelle kaivattua  kovaa kamppailupelaamista.

Nämä pari kovaa takaiskua puolustuksessa eivät ainakaan helpota kotijoukkueen urakkaa tänään.

Jokerit

Mäki - Filppula - Moses
Eronen - Väänänen

Hardt - Tyrväinen - Pulkkinen
Nordlund - Dehner

Ruutu - Hahl - Teräväinen
Niemi - Majesky

Ben-Amor - Heino - Rita

Kilpeläinen (Tuohimaa).

Aloittava maalivahti vaihtuu viime pelistä, nyt siis Eero Kilpeläisen vuoro. Puolustus on viime pelistä ennallaan, mutta hyökkäyksessä on muutoksia. Juhani Tyrväinen pelaa kokoonpanoon ja Joonas Rask tippuu pois. Tyrväinen rankaisi viimeksi Lahdessa entistä seuraansa, osuuko taas?

Helsinkiläisten vitjat ovat todella tasaiset, laajuutta löytyy yllin kyllin. Varmasti yksi mielenkiintoisin seurattava on Jarkko Ruutu. Ruutu on tällä kaudella keskittynyt enemmän pelaamisen kuin show-miehen hommiin. Lahtelaisyleisö ei muistele Ruutua hyvällä, joten katsotaan, miten ilta etenee tällä saralla.

Kohta mennään. Pelicans vastaan Jokerit lauantai-iltana ei petä koskaan.

Tapahtumarikasta kiekkoiltaa kaikille.

Pelicans - Jokerit klo 17.00.

2 kommenttia:

  1. Miksi ei muistalle hyvällä? Nyt ei jotenkin leikkaa:D

    VastaaPoista
  2. Sarkasmia? Ruutu ei varmasti ole minkään joukkueen suosiossa. Ollut aina Lahdessa vain heikossa mukana eikä ole tekemisellään auttanut joukkuettaan.

    VastaaPoista