Sivut

lauantai 19. tammikuuta 2013

Kokoonpanot Ilves-Pelicans

Eilinen Tampereen peli on nyt jätetty taakse ja katseet ovat vahvasti illan pelissä. Palutumisaikaa joukkueille jäi todella vähän. Kokoonpanoissa ei suurempia muutoksia ole, mutta Pelicansin paidassa kotidebyytin tekee kaksi uutta pelaajaa.

Ilves

Rajamäki - Viinanen - Hölli
Koistinen - Jokipakka

Korhonen - Kangasniemi - Sointu
Peltola - Mäkinen

Välimaa - Kollala - Kuronen
Tukio - Näppilä

Huhtala - Keränen - Kivimäki

Kolppanen (Karjalainen).

Ilveksen kokoonpanossa ei ole ainuttakaan muutosta. Mika Viivanen debytoi eilen Ilveksen paidassa. Miehen pitkä pelaamattomuus paistoi otteista, mutta ehkä jo tänään saattaa olla luvassa hieman parempaa neppailua. Ville Kolppasen synkkä hetki kostautui eilen. Tänään hänen on oltava hereillä, sillä Pelicans tulee päälle kuin yleinen syyttäjä.

Pelicans

Pärssinen - Redenbach - Jormakka
Ylönen - Seikola

Tavi - Immonen - Sopanen
Hurri - Latvala

Niinimäki - Saarenheimo - Männikkö
Korpikari - Richmond

Pöyhönen - Paakkolanvaara - Pikkarainen

Myllyniemi (Juvonen).

Tyler Redenbach ja Jesse Niinimäki pelaavan tänään ensimmäiset ottelunsa lahtelaisyleisön edessä. Redenbachille tämä on jo neljäs peli pussinokissa, kun taas Niinimäelle ensimmäinen. Pelicans ei ole rikkonut kahta ensimmäistä kenttää, jotka ovat pelanneet mainiosti. Niinimäki tuskin tulee vielä tänään saamaan isoa tonttia, enkä usko, että ylivoimaminuutteja olisi juurikaan luvassa. Pelicansin pakistossa nähdään yksi tervetullut lisä. Jan Latvala nimittäin palaa kaukaloon ja ottaa eilen heikosti pelanneen Antti Jaatisen paikan. Lahtelaisten neloskentässä nähdään tänään yksi mielenkiintoinen kovanaama. Ilkka Pikkarainen palaa kokoonpanoon, ehkä vähän yllättäen, ja ottaa paikan jarrukentästä. Valmennus ilmeisesti haluaa lisää fyysistä pelotetta, sillä muuten en tätä siirtoa ymmärrä. Joni Isomäki menisi heittämällä Pikkaraisen edelle täysin puolustusvoittoiseen vitjaan.

Suurennuslasi kohdistuu tänään Niinimäkeen. Perataan miehen esitys läpi illalla. Kiinnittäkääpä katseenne ennen peliä hyppyrimäkien puoleiseen päätyyn. Kannattajat ovat nimmittäin tehneet lakanan, joka levitetään kannattajakatsomoon ennen peliä.

Ilman suurempia yllätyksiä Pelicans nuijii tänään vieasjoukkue Ilveksen. Isonumeroiset voittolukemat eivät ole ollenkaan mahdoton kuvitelma.

Pelicans - Ilves klo 17.00.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti