Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Pakkovoiton metsästykseenIllan teema: Pelicansin on voitettava. Tänään jos pelikaanit häviävät, voitaneen sanoa viimeisetkin hyvästit pudotuspeleille. Pelaajatkin varmasti tiedostavat tämän, ja valmennuksen toiveissa on, että lataus ei menisi yli.

Joukkueet lähtevät peliin seuraavilla ketjuilla.

Pelicans

Pärssinen – Saarenheimo –Pikkarainen
Ylönen – Seikola

Tavi – Immonen – Sopanen
Jaatinen - Pietilä

Pöyhönen – Paakkolanvaara –Jormakka
Korpikari – Richmond

Ritamäki – Esposito – Isomäki

Myllyniemi (Juvonen).

Pelicans on tehnyt viime tiistain peliin yhden odotetun muutoksen. Pekka Jormakka ja Ilkka Pikkarainen vaihtavat paikkoja. Jormakan ja  Tommi Paakkolanvaaran yhteispeli on toiminut alkukaudella ajoittain mainiosti. Tällä siirrolla haetaan myös tasapainoa hieman alahtelevasti pelanneisiin ns. ykkös -ja kolmosketjuihin. Myös Juha-Pekka Pietilä palaa kokoonpanoon muutaman pelin tauon jälkeen. Pelicans pelasi tiistaina täysin alle oman tasonsa, ja nyt tavoitellaankin ehjempää 60 minuutin esitystä. Ehjää kuuskymppistä on turha toivoa, sen sanon tässä ja nyt. Jarkko Immosen johtama kenttä jatkanee tänään vahvoja otteitaan ja myös odotukset Jormakan suhteen ovat korkealla. Puolustajista viime pelistä eniten parannettavaa jäi Markus Seikolalla, jota vietiin ajoittain kuin litran mittaa oman maalin edessä.

Tappara

Connolly – Koskiranta – Erkinjuntti
Kankaanperä – Aalto

Nieminen – Barkov – Lucenius
Mäntylä – Halme

Ahtola – Makkonen – Peltola
Saravo - Leimu

Kaksonen – Malinen – Palola

Metsola (Tuokkola).

Tapparan hyökkäys porskuttaa pitkälti Alexander Barkovin ja  Ville Niemisen johdolla. Nippu on silti tasaisen vahva, eikä kovia tähtinimiä rosterista löydy. Pelicansin pakkien kannattaa olla hereillä vierasjoukkueen ykkös –ja kakkoskenttien kassa, joista löytyy laajalti taitoa sekä maalintekovoimaa. Juha Metsola on pelannut maalissa hyvin, mutta Tappara-veskareilla on ollut Lahdessa yleensä vaikeaa.

Ennakkoasetelmat ovat jälleen kerran erittäin tasaiset. Pelicans tarvitsee voiton pitäen pudotuspelihaaveet elossa. Tappara on tällä hetkellä kuudes, mutta tasaisessa sarjassa pienelläkin notkahduksella tippuu kohisten alaspäin.

Parempi voittakoon.

Pelicans – Tappara klo 18.30.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti