Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

Kokoonpanot Pelicans - Ilves

Pelicans

Pärssinen - Redenbach - Jormakka
Ylönen - Seikola

Tavi - Immonen - Sopanen
Jaatinen - Latvala

Niinimäki - Saarenheimo - Männikkö
Korpikari - Richmond

Pöyhönen - Paakkolanvaara - Pikkarainen

Myllyniemi (Juvonen).

Valmennus on tehnyt kokoonpanoon ainoastaan yhden muutoksen. Antti Jaatinen ottaa Joonas Hurrin paikan. Hurri pelasi lauantaina todella epävarmasti ja oli pääosassa Ilveksen 2-0 johtomaalissa. Jaatisen mukaantulolla haetaan myös lisää fyysisyyttä. Hyökkäys on ennallaan. Ilkka Pikkarainen käytti lauantaina näytönpaikkansa erinomaisesti, ollen joukkueen parhaimpia hyökkääjiä. Kilpailu pelipaikoista on todella kovaa, joten jokaisen on näytettävä parastaan, että paikka pelaavassa kokoonpanossa aukenisi. Jesse Niinimäki debytoi lauantaina ja on tänäänkin kentän mielenkiintoisin seurattava pelaaja. Kulkeeko jalka ja saako hän elintärkeitä onnistumia itsensä kannalta?

Ilves

Rajamäki - Viinanen - Keränen
Koistinen - Näppilä

Korhonen - Kangasniemi - Huhtala
Tukio - Mäkinen

Sointu - Kokkala - Ruuttu
Peltola - Jokipakka

Välimaa - Kuronen - Kivimäki

Kolppanen (Karjalainen).

Ilves-nutussa debyytin tekee potentiaalinen nuorukainen, Alexander Ruuttu. Ilveksen ns. ykkösketjussa viikonloppuna tehoitta jäänyt Antti Hölli tippuu pois kokoonpanosta. Tulitus Ilves-vahti Ville Kolppasta päin tulee olemaan kovaa. Kolppanen on tänäänkin Ilveksen tärkein yksittäinen pelaaja.

Kaikki alkaa olla valmista. Eletään tiistaina ja sehän perinteisesti enteilisi heikkotasoista kiekkoiltaa. Totuus kuitenkin on, että kummallakin, etenkin Pelicansilla on jälleen paljon pelissä. Pistemenetyksiin ei ole varaa varsinkaan näissä peleissä.

Ollaan katsomossa se kuudes kenttäpelaaja.

Pelicans - Ilves klo 18.30.

Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti