Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Kokoonpanot TPS – PelicansJoukkueiden kokoonpanot illan peliin:

TPS

Vahalahti – Koskiranta – Anttila
Pikkarainen – Preissing

Miettinen – Virtala – Willsie
Vittasmäki – MacNevin

Tuomainen – Laakso – Hattunen
Rantanen – Ristolainen

Lindsten – Tuominen – Kulmala

Engren (Runola).

Turkulaiset ovat pistäneet palettinsa uusiksi. Joukkueen riveissä nähdään tänään kaksi uutta kasvoa. Tom Preissing ja Josh MacNevin debytoivat TPS-paidassa. He nousevat heti suureen rooliin ja etenkin Preissingiltä odotetaan hyökkäyspään tehoja. Atte Engren jatkaa totuttuun tyyliin mustapaitojen maalilla.

Pelicans

Pärssinen – Redenbach – Jormakka
Ylönen – Seikola

Tavi – Paakkolanvaara  - Sopanen
Jaatinen – Hurri

Pöyhönen – Saarenheimo – Männikkö
Korpikari – Richmond

Ritamäki – Kauppila - Isomäki

Myllyniemi (Juvonen).

Myös vierasjoukkue Pelicans on rukannut kokoonpanonsa uuteen uskoon. Jari Kauppilan johtama nelosvitja on ainoa kenttä, joka on säilynyt viime pelistä ennallaan. Tyler Redenbach ottaa ykkössentterin vastuun harteilleen ja saa vierelleen pikakiituri Pekka Jormakan. Tommi Paakkolanvaara on nostettu kakkosen keskelle. Niin kuin on nähty, Pelicans-kapteeni ei ole omimmillaan hyökkäävässä roolissa, mutta Jarkko Immosen ollessa sivussa tämä siirto oli tehtävä. Miikka Männikkö palaa viikon huilin jälkeen kokoonpanoon ja ottaa paikan Pekka Saarenheimon viereltä. Heidän vierellä painelee työjuhta Marko Pöyhönen, joten tämän koostumuksen kohdalla on luvassa ainakin tiukkaa puolustuspään peliä. Muutoksilla haetaan lisää ryhtiä hyökkäysosastolle. Maalinteko on viime aikoina tökkinyt ja nyt on synnyttävä tulosta.

Tämä peli ei tule olemaan mitään jääkiekon suurjuhlaa. Joukkueet lähtevät pelaamaan virheitä varoen, puolustuspään kautta.

Raporttia ottelusta ei ole valitettavasti meikäläisen suunnalta luvassa. Ehdin kuuntelemaan peliä vasta kolmanteen erään.

Näillä eväillä pakkovoiton metsästykseen.

TPS – Pelicans klo 18.30.
Aleksi Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti